Biltjänst i Arvika AB är en auktoriserad fullserviceverkstad för Mercedes Benz, Citroen och Peugeot. Vi är 15 anställda och omsätter 25 mkr. Vår vision är att ha nöjdast kunder och att ha kul med motiverade, engagerade och duktiga medarbetare.
Att jobba på Biltjänst är nästan som att bli del av en större familj. Många av våra kollegor har jobbat här länge och företaget håller vi-andan högt. Vi vill helt enkelt vara ett familjeföretag på flera sätt.

Vi söker en reservdelssäljare

Vi söker dig som är socialt utåtriktad, gillar högt tempo och har ett brinnande intresse för kundservice, kvalitet och affärer. Du är en strukturerad person med hög egen drivkraft och förmåga att nå uppsatta mål. Du inser vikten av goda och långvariga relationer med kunder och medarbetare.

Vi ser gärna att du har branschvana i liknande befattning på en bilverkstad men du kan även ha en annan roll i ett bilföretag eller bransch och är redo för en ny utmaning.

Dina huvuduppgifter kommer att vara att serva våra tekniker och kunder med reservdelar. Det innebär att beställa reservdelar, sköta inleveranser, fakturera och utföra annan lageradministration. Hos oss bidrar alla i ett tight team, som samarbetar i samtliga processer. Det innebär att du i din reservdelsroll även hjälper till med att boka verkstadsarbeten via telefon och kundmottagningsdisk, ta emot och lämna ut bilar, lämna prisuppgifter, omvandla arbetsordern till faktura och ta betalt för utförda verkstadsjobb.

Du har stöd av och rapporterar till vår reservdelschef.

Stämmer beskrivningen in på dig och du är redo för en ny och stimulerande utmaning skickar du din ansökan med e-post till bjorn@biltjanst.nu senast den 12 februari. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med månadslön och vi tillämpar provanställning. Tillträde efter överenskommelse, urval kommer att ske löpande.

För mer information är du välkommen att kontakta Platschef Björn Friberg på telefon 0570–387 65.