Kia är ett av Sveriges mest sålda bilmärken och har erhållit flertalet utmärkelser både när det kommer till säkerhet och design. Dessutom är andrahandsvärdet högt, och alla modeller kommer med 7 års nybilsgaranti från fabrik.

Trygghet och bra andrahandsvärde med 7 års nybilsgaranti från fabrik

Hur kan Kia ge sju års nybilsgaranti när våra konkurrenter bara ger sina kunder två eller tre år? Kia är ett av de märken som har lägst antal maskinskador*. Det i sin tur är en konsekvens av att vi noggrannt övervakar varje del av tillverkningsprocesser i våra fabriker. Vi på A-Bilar och Kia litar på vår kvalitet, helt enkelt. Garantin är inte en försäkring du ska betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar.
*(Källa: Länsförsäkringars maskinskaderapport 2011).

A-Bilar är en auktoriserad Kia-Verkstad

Hos A-Bilar utför vi Kia originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter. Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken – något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. A-Bilars servicetekniker är specialutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

Upp till 7 års fri vägassistans

När du köper en ny Kia ingår Fri Assistans till första servicetillfället. När du därefter servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du inte bara en originalservice med högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av KIA ASSISTANS som gäller till nästa servicetillfälle. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Det betyder att så länge du låter oss sköta servicen av din bil är vi bara ett telefonsamtal bort. Om du plötsligt inte kan starta bilen, eller blir stående i vägrenen med punktering. Vi tar dig vidare. Lär mer om villkoren här.
Kia Assistans nödnummer: 0770 – 117 000 (utomlands +46770117000).

Extrautrusta din Kia

Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning. Med Kia originaltillbehör säkerställer du samma säkerhet som delarna från bilarna ur fabrik.

Köp en tjänstebil från Kia hos A-Bilar och få ett lägre förmånsvärde

Om du vill ha en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, ta då en titt på Kia och våra populära Plug-In Hybrider som har längst räckvidd i sina klasser.
När du köper en Kia genom A-Bilar får du otroligt mycket för pengarna och det låga förmånsvärdet ger dig pengar över till annat. Kia satsar på en låg total ägandekostnad där det ingår mer utrustning och teknik till ett bättre pris än vad många av våra konkurrenter gör. I Kias breda modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.
Kontakta oss på A-Bilar för att prata tjänstebil idag.

Finansiera din Kia via A-Bilar, enkelt och tryggt med Kia Finans

Att finansiera sin bil ska vara enkelt, förmånligt och tryggt. Du får kreditbesked på plats, och vi på A-Bilar hjälper dig med allt det praktiska kring avtal/upplägg. Vi erbjuder både traditionellt billån och privatleasing.

Du kan leasa din Kia under 36 mån. mot en månadsavgift. Service, nybilsgaranti, vägassistans, 1500 mil/år ingår och du behöver inte betala någon kontantinsats.
Varje månad får du allt samlat på en faktura. Mer om privatleasing hittar du här.

En bilförsäkring som tål att jämföras

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare vill ha i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.
Resultatet blev en unik bilförsäkring med villkor, förmåner och mervärden som du inte kan få hos någon annan. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring.

Dela upp dina bilomkostnader med Kia-kortet och få 1% bonus på allt du handlar

Du har alltid upp till 60 dagar räntefritt på allt du handlar, och kan välja upp till 4 mån ränte- och betalningsfritt eller upp till 12 månader räntefritt på det du köper hos Kia. Kortet har ingen årsavgift och under de räntefria månaderna utgår inte någon aviseringsavgift. Kortet är ett kreditkort (Mastercard) som gäller på miljontals inköpsställen världen över.