Få det bästa priset med vår prisgaranti på service & reparationer

Hos Biltjänst är kunden i fokus och vi vill alltid att du lämnar oss helt nöjd med din upplevelse.

Att lämna bilen på service eller reparation hos oss är prisvärt och som auktoriserad verkstad för Mercedes, Peugeot och Citroën har vi dessutom expertisen och de rätta förutsättningarna för att leverera ett arbete med hög kvalitet. Vi utför alltid service och reparationer enligt tillverkarens instruktioner och rekommendationer. Oavsett fel kan du alltid känna dig trygg med att lämna din bil till våra erfarna tekniker. Tillsammans har vi över 300 års erfarenhet av att arbeta med våra märken.

Med det i åtanke är vi därför trygga med att erbjuda dig en prisgaranti på service och reparationer – skulle du hitta någon inom 10 mils körsträcka som vill utföra samma arbete på din bil till ett lägre pris än vårt så erbjuder vi att matcha det priset.

Viktigt att jämföra rätt saker

För att göra en rättvis jämförelse är det viktigt att titta på och jämföra rätt saker, vilket inte alltid är helt lätt men med dessa punkter kommer du dock en bra bit på väg:

  • Vad exakt ingår i priset? Tid och delar behöver vara specificerat
  • Ingår lack- och karosserikontroll för att eventuell rostskyddsgaranti ska gälla?
  • Använder verkstaden originaldelar och olja enligt biltillverkarens instruktioner?
  • Har verkstaden rätt verktyg, nödvändiga specialverktyg och diagnosinstrument som är anpassade för just din bil?
  • Görs servicen enligt tillverkarens rekommendationer gällande kontrollpunkter och moment som ska gås igenom samt avsätts den tid som fabriken rekommenderar?
  • Är verkstaden auktoriserad för att arbeta med ditt bilmärke?

För att ha möjlighet att jämföra och att matcha priset behöver prisgarantin åberopas och offert visas för oss innan vi påbörjar arbetet på din bil. Offerten får vara högst trettio dagar gammal och den behöver vara specificerad både gällande arbetsmoment och material. För att vi ska kunna matcha priset behöver självklart också det offererade arbetet innehålla originaldelar samt uppfylla de krav som biltillverkaren har på arbete, oljor och övriga vätskor för den aktuella bilen.

Prisgarantin gäller ej vid glasarbeten eller däck- och hjultjänster. Prisgarantin kan ej kombineras med andra erbjudanden eller inlösen av värdecheckar.
Biltjänst förbehåller sig rätten att avböja uppdraget i de fall då uppenbar överrabattering eller felberäkning förekommer i offert från annan verkstad.