Rådgivning och service i toppklass

Vi är alltid uppdaterade och rustade för att se till att din verksamhet rullar på så bra som möjligt. Vi jobbar efter att ge dig de bästa råden för din verksamhet och den smartaste servicen. Läs mer om hur vi jobbar och hur vi sticker ut från mängden.

Upp till 30 års Mobilitet

Om du alltid ger din Mercedes-Benz Transportbil service på en auktoriserad serviceverkstad så omfattas den automatiskt av MobiloVan! Det är en helt unik Mobilitetslösning som ser till att du och ditt gods kommer vidare om något händer med din bil.
Skulle du ha servat bilen på en annan verkstad så är det inte kört. Kom in till oss med så berättar vi vad som krävs för att du ska kunna koma tillbaks in till MobiloVan.
MobiloVan gäller i upp till 30 år och över hela Europa!
Läs mer här

Vi kan se din bil utan att den är här

Om du har en lite nyare Vito eller Sprinter som är uppkopplad via Mercedes PRO Connect så kan vi se den på avstånd. Om en förare får ett felmeddelande så kan vi koppla upp oss mot bilen och ta reda på mer.

Tillbehör som gör livet lättare

Hos oss kan också få hjälp med att köpa och montera original Mercedes tillbehör och extrautrustning som just du som proffs behöver. Sådant som gör att din bil blir ännu mer ändamålsenlig.

24/7 service

Mercedes har en egen servicebuss som är kopplad till Mercedes-Benz nätverk och har jour alla dagar dygnet runt. Ringer du så kommer vi. Du är aldrig ensam när du kör Mercedes.

Serviceavtal gäller hos oss

Om din Mercedes-Benz Transportbil har serviceavtal så kostar det ingenting att ge den service hos oss. Oberoende av vilken Mercedes återförsäljare, du har köpt den hos. Alla Mercedes-Benz Serviceavtal gäller hos alla auktoriserade serviceverkstäder i hela landet.

Originaldelar. Snabbt.

Vi är uppkopplade till Mercedes-Benz europeiska system för reservdelsleveranser. Det betyder att vi direkt kan se var en viss del finns och ge exakt besked om när vi har den på plats. Det går snabbt, så att du snabbt kan komma vidare. Du tjänar inga pengar på att ha bilen på verkstaden. Givetvis är det originaldelar vi använder.
Om det rör sig om en dyrare del och en bil utan garanti så kan vi också använda delar ur vårt ReMan sortiment, vilket är fabriksrenoverade originaldelar med garanti. Och dessutom till både lägre pris och lägre miljöpåverkan.

Däck och rutor

Vårt mål är att du inte ska behöva åka till någon annan verkstad, ens för de där små sakerna. Vi har en fullutrustad däckverkstad där vi säljer däck och fälgar som uppfyller alla Mercedes-Benz krav. Och givetvis har vi däckhotell och ser till att du blir kallad till däckbyte i god tid.

Vi utför också reparationer av stenskott – om och när det går och är lämpligt. Skulle det visa sig att så inte är fallet så byter vi din vindruta och testkör bilens alla system efteråt och tar hand om alla samtal med försäkringsbolaget.

Kontakta oss

Biltjänst

Biltjänst

Hitta hit
Björn

Servicemarknadschef

+46 (0)570 38765

bjorn@biltjanst.nu

Per

Reservdelschef

+46 (0)570 38762

per@biltjanst.nu

Lars-Inge

Servicerådgivare

+46 (0)570 38769

lars-inge@biltjanst.nu

Kim

Servicerådgivare

0570- 387 67

kim@biltjanst.nu

Jonas

Reservdelsrådgivare

+46 (0)570 38768

jonas@biltjanst.nu

Jan

Systemtekniker Mercedes

info@biltjanst.nu

Jens

Systemtekniker Mercedes

info@biltjanst.nu

Nicklas

Diagnostekniker Mercedes

David

Teknisk expert Citroen/Mercedes

info@biltjanst.nu

Martin

Teknisk expert Peugeot/Mercedes