Årets Mercedes-Benz verkstad 2023

Biltjänst i Arvika har blivit utsedda till Årets Mercedes-Benz verkstad 2023. Till grunden för utmärkelsen ligger bland annat kundnöjdhet, där vi under förra året låg i topp. Detta tack våra medarbetares engagemang, driv och kundomhändertagande.

Det är med glädje och stolthet vi kan meddela att vi har fått den hedervärda utmärkelsen Årets Mercedes-Benz verkstad 2023.

– Vi har under lång tid legat högt i Mercedes kundnöjdhetsmätningar och vi vet att vi har väldigt nöjda kunder. Men att få den här utmärkelsen värmer extra i hjärtat och är ett kvitto på att gängets hårda arbete uppskattas av våra kunder, säger platschef Björn Friberg.

Att få utmärkelsen är ett kvitto på att vår hängivenhet lönar sig och vi kunde inte vara tacksammare för alla våra kunder som väljer att både återkomma och rekommendera oss.

– Biltjänst är ett på många sätt unikt företag. Att som en fristående auktoriserad Mercedesverkstad på en mindre ort hålla en så hög kompetens, kvalitetsmedvetenhet och kundomhändertagande är imponerande. Nyckeln är det engagemang och driv som finns bland de anställda att vara bäst och känna stolthet för det jobb var och en gör. Jag står först i kön för att gratulera Björn och gänget till utmärkelsen och är glad att få vara en del av företaget, säger VD Lars Warnestad.

Motiveringen:

”Sveriges högsta kundnöjdhet 2023 och en dedikering år efter år. Här finns driv och vilja att ta sig an Mercedes processer, vilket ger resultat. Man utbildar ofta personalen utöver kraven och får därmed en väldigt hög lägstanivå.”